Skip to main content

Redefinirea aspectului feţei

10 iulie, 2020

Redefinirea aspectului feţei după vârsta de 40 de ani, implică mai multe tratamente combinate. Tratamentele recomandate de noi sunt:

Redefinirea aspectului feței duce implicit la un aspect mai odihnit, relaxat și mai tânăr.

acid hialuronic

Redefinirea aspectului feței cu acid hialuronic – AH

Pacientă: „Mă deranjează ridurile nazolabiale, îmi dau un aspect îmbătrânit sau obosit!

Cel mai frecvent mesaj al pacienților noștri.

Redefinirea aspectul feţei după vârsta de 40 de ani

De ce am ales să scriu despre acest aspect? Simplu, pentru a vă arăta că ceea ce se vede în acest caz, reprezintă vârful iceberg-lui dintr-un ocean. Dacă cei de pe Titatic ar fi văzut dimensiunea iceberg-lui nu s-ar fi scufundat. La fel este și în cazul nostru.

Ridurile nazolabiale sunt o consecință modificării structurii obazului. Datorată pierderii de acid hialuronic natural din structura pielii. Rolul acestuia este de a reține apa. Moleculele de acid hialuronic hidratate oferă astfel volum pielii, menținând astfel obrazul ferm și ridicat. Odată cu vârsta sau datorită unor obiceiuri neadecvate, molecule de AH se pierd.

Lipsa de substanță de susținere creează diminuarea volumului feței și asfel obrazul căzut. Așa că șanțurile nazolabiale sau alte „linii” de pe fața noastră nu sunt o „problemă” locală. Ele sunt efectul distrugerii structurii obrajilor feței.

Tratamentul sanțurilor nazolabiale este un tratament complex. Acesta implică injectarea acidului hialuronic la nivelul superior și în lateralul obrajilor.

Pentru a înțelege în ce constă îmbunătățirea aspectului feței este necesară consultația inițială. În cadrul acesteia veți afla care sunt etapele personalizate de tratament specifice fiecărei fețe.

Fiecare persoană poate fi asemuită cu o limbă străină …. pentru că fiecare individ are particularitățile lui.

Redefinirea aspectului feţei după 40 ani se realizează prin tratarea cauzei, nu a simptomului!

Experiența mi-a arătat că trebuie să discutăm cu pacientul despre nevoia lui. Iar nevoia să o transformăm într-un mesaj pe care îl transmite fața, cum ar fi „aparent mai puțin obosit”, „aparent mai tânăr”, etc. Cu cât pacientul va înțelege și va cunoaște ai bine nevoia lui va fi mai deschis către schimbare.

Redefinirea aspectului feței pentru o imagine mai tânără, veselă și îngrijită, de realizează după o discuție cu pacientul în cadrul consultației inițiale!