Skip to main content

Asimetria buzelor

10 iulie, 2020

Asimetria buzelor poate avea diverse cauze:

  • Vârsta este cea mai frecventă cauză. Odată cu trecerea anulor se pierde volumul buzelor. Acest lucru poate duce la deformarea sau inegalitatea lor. Exemplu: buza de sus fiid mult mai folosită se subțiază mai repede.
  • Accidente sau paralizii temporare. În acest caz o parte din buză își pierde forma naturală.
  • Obiceiuri sau ticuri. Fumatul, mâncatul buzelor, etc
  • Buze nativ subțiri. Aici nu vorbim de asimetrie, ci de reconstrucție.
Pacientă:

„ Jumătatea dreaptă a buzei superioare este mai subțire decât cea stângă și puțin căzută. Este vizibil și inestetic de câte ori mă văd în oglindă. Ce se pot face pentru a-mi corecta asimetria buzelor?”

Majoritatea persoanelor au asimetrii, unele sunt vizibile, altele mai puțin vizibile. Pentru creșterea încrederii în sine și pentru a te simți bine, la urma urmei, în pielea ta este bine să corectăm aceste asimetrii.

Asimetria buzelor este cel mai ușor de corectat. Corectarea se realizează prin injectarea cu acid hialuronic.

Sunt multe femei care refuză această procedură, pentru că ceea ce se promovează este vulgaritatea. Lipsa de informare duce la refuzul acestui tratament. Sunt multe persoane care își fac tratamente estetice cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Însă datorită reticienței celorlalți sau mai bine spus al „răutăților” prietenilor nu recunosc că au apelat la astfel de proceduri.

buze

De regulă, când întâlnesc paciente cu asimetria buzelor, le propun corectarea acestora în etape, 2 sau 3 etape. Astfel, schimbarea este mult mai ușor de acceptat, în special „noul look” proiectat celor cu care interacționează.

Odată cu pierderea volumului buzelor, există și posibilitatea ca colțurile buzelor să cadă, ceea ce va da un aspect permanent trist al feței. În urma injectării cu achi hialuronic, se ridică și liniile de la colțurile girii.

Buzele reprezintă un element important al aspectului feței noastre. Fiind cele care constituie elementul atragător prin forma și volumul lor. De cele mai multe ori, atunci când discuți cu cineva, ai tendința de a te uita la buze, ceea ce îți poate influența părerea despre vârsta persoanei din fața ta.

Când vorbim de asimetrie, gândul ne duce la geometrie. Da, există o geometrie a feței ideale. Geometria feței a fost studiată încă din timpurile de demult, fiind pusă în practică de pictori și sculptori celebri. În această geometrie buzele au un rol important, datorită colorației diferite.

Asimetria buzelelor influențează armonia feței, care reprezintă o sumă de rapoarte bine definite.

Beneficii ale injectării cu acid hialuronic:
  • se obține un volum natural al buzelor
  • se corectează asimetria buzelor și automat simetria feței
  • o față pozitivă, mai tânără
  • procedură simplă

Alege buze frumoase, simetrice, elegant conturate indiferent de vârstă.