Skip to main content
oferta Botox

Oferta Aprilie – estetică

Suntem încântați să îți prezentăm oferta Aprilie – estetică. Oferta Aprilie – estetică este adresată celor care vor să își elimine sau reducă ridurile de expresie. Tratamentul injectabil se realizează cu BOTOX.

Tratamentul cu toxină botulinică este o modalitate eficientă de a reduce sau elimina ridurile de expresie. În urma tratamentului se obține un aspect natural, mai odihnit și mai tânăr.

Ce include oferta:

  • Reducere: 300 lei la tratamentul celor 3 zone – riduri ochi, glabelă (dintre sprâncene) și frunte (cost întreg 1500 lei – cost redus 1200 lei)
  • Perioadă: 24-27 aprilie 2024, locuri limitate
  • Tratament personalizat: vom folosi 65 UI Vistabel care va fi distribuit în funcție de nevoile tale.
  • Consultație personalizată gratuită: începem fiecare tratament cu o discuție detaliată și o evaluare a nevoilor tale pentru a te asigura că tratamentul este adaptat precis obiectivelor estetice dorite.
botox

Obiective

Tratamentul cu toxină botulinică este adaptat pentru a evidenția frumusețea naturală a feței tale și pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Tratamentul cu toxină botulinică este conceput pentru a-ți oferi rezultate vizibile și durabile, menținând totodată expresia naturală a feței.

Programează-te acum pentru a beneficia de ofertă.

Vă așteptăm pentru a vă oferi o experiență unică și pentru a vă ghida în călătoria spre un aspect natural, mai odihnit și mai tânăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

stil de viata
www.cocastaicu.com

riduri brasov, estetica brasov, oferte, riduri ochi, toxina botulinica, tratament riduri de expersie brasov, dr dan staicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *