Skip to main content

Alimentația sau stil de viață

22 octombrie, 2020

Alimentația are un rol important existența noastră. Modul cum ne alimentăm corpul influențează starea noastră de bine și implicit stilul de viață. Îmbunătățind relația cu mâncarea vei descoperi că și relația cu tine va fi mai bună

Alimentație = alimentare = hrănire – asigurare a organismului cu hrană.

Știi zicala? Suntem ceea ce mâncăm sau mâncăm cum ne simțim!

nutritie

Am să îți spun în următoarele rânduri ce înseamnă o relație bună cu mâncare și cum am ajuns eu să apreciez că o astfel de relație te ajută să ai o relație bună cu tine.

Conceptul Coached to Be Fit

Am lucrat la acest concept mai mult de 4 ani, timp în care am urmărit comportamentul clienților mei. Am aplicat mai multe modele de lucru. Cu unele modele am obținut rezultate parțiale, cu altele rezultate pe termen scurt, cu altele clienții au renunțat, cu altele rezultate bune. Însă modelul Antrenează-te pentru a fi în formă – „Coached to be Fit”, a fost cel care a adus valoare în viața clienților mei, din punct de vedere al alimentației și din punct de vedere emoțional.

Conceptul Antrenează-te pentru a fi în formă – „Coached to be Fit” se bazează pe relația noastră cu mâncarea. Cum am spus în primele rânduri, modul în care ne alimentăm ne influențează starea de spirit și implicit stilul de viață.

Atât pentru mine, cât și pentru clienții cu care am lucrat este important să ne simțim bine în propriul corp. Pentru fiecare individ acest bine este reprezentat într-un mod diferit. Putem spune că fiecare dintre noi măsoară acest bine în alt mod. De aceea avem nevoie de abordare diferită.

Rețetele unice nu au loc atunci când vorbim de stil de viață.
Ce reprezintă pentru tine bine în propriul corp?

Starea de bine, generală are un efect pozitiv în tot ceea ce facem, în modul în care acționăm, cum ne îmbrăcăm, cum interacționăm cu cei din jur, cum ne comportăm, dar mai ales cum ne simțim în propriul nostru corp.

Cum funcționează programul „Antrenează-te pentru a fi în formă”?

Pentru ca rezultatele finale să fie cele dorite este important să descoperim ceea ce se potrivește nouă și să acționăm în acel sens, pornind de la cine suntem noi în momentul prezent.

Schimbările de lungă durată și sigure sunt cele care acționeză aspra a ceea ce determină un anumit comportament. Modificarea comportamentului fără a cunoște motivul pentru care tu îl faci determină schimbări pe durate scurte, uneori cu impact negativ.

nutritie

Pentru a reuși să îți schimbi stilul de viață îți propun să accesezi programul Antrenează-te pentru a fi în formă – „Coached to be Fit”. Acesta are la bază 3 piloni importanți pe care împreună construim un stil de viață sănătos, dar în același timp potrivit ție.

  1. Stabilirea obiectivului și a modului de atingere a lui – cine vrei să fii. Împreună clarificăm care sunt nevoile tale reale și cum impactează ariile principale ale vieții stilul tău de viață.
  2. Alimentația – vei învăța cum să te hrănești sănătos, fără a renunța a micile plăceri.
  3. Identificarea triggerilor care contribuie la starea ta de bine.

La sfârșitul programului obții un stil de viață sănătos într-un corp mai armonios și vivace.

Programele desfășurate sub conceptul Antrenează-te pentru a fi în formă – „Coached to be Fit” îmbină astfel emoțiile pe care le trăim cu hrana necesară funcționării organismului nostru.

Cum?
  • Stabilești obiectivul dorit
  • Agreem un plan de acțiune
  • Acționăm!
Cum se desfășoară?
  • Întâlniri 1 la 1 (la cabinet sau online)
  • Întâlniri de grup
  • Workshop-ri pe anumite teme de interes

Alege să îți hrănești corpul, nu doar emoțiile!

Îți dorești o viață mai bună, dă-mi un semn!

programare